Programma

De Kok en de Directeur

Gedreven door smaken, kunst, architectuur en geschiedenis reizen Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum en Joris Bijdendijk, sterren-chef van restaurant Rijks, samen door diverse landen. Ze inspireren elkaar met smakelijke kunstuitingen en monumentale gerechten.

Opdrachtgever: IDTV
Zender: NPO | AVROTROS

Gebruikte tracks

Programma

B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde beginnen Nederlandse single B&B eigenaren aan het liefdesavontuur van hun leven. Elf B&B eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen.

Opdrachtgever: BlueCircle
Zender: RTL4

Gebruikte tracks

Programma

Help mijn man is klusser

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. De partner wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn ‘wanklusgedrag’ en met een professioneel klusteam aan het werk gezet.

Opdrachtgever: BlueCircle
Zender: RTL 4

Gebruikte tracks

Programma

Snel met Miljuschka

Een gloednieuw programma: ‘Snel met Miljuschka’! In dit programma geeft 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen tips om een gezonde en vooral lekkere gezinsmaaltijd snel op tafel te toveren, voor doordeweeks én in het weekend.

Opdrachtgever: Foodwire
Zender: 24Kitchen

Gebruikte tracks

Start gratis account

Het kost slechts 1 minuut

Programma

De grote kleine Treinen Competitie

Onder leiding van presentator André van Duin en juryleden Joyce van Diepen en Evan Daes gaat MAX op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland. In totaal strijden zes modeltreinbouwers met hun teams tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren.

Opdrachtgever: Concept Street
Zender: NPO 1 | Omroep MAX

Gebruikte tracks

Speelfilm

Project Gio

Youtuber Gio speelt de hoofdrol in zijn eigen speelfilm. Als zijn ouders op vakantie zijn geeft Gio thuis een groot feest. Daarna is het één grote rotzooi in huize Latooy. Gio heeft twee weken de tijd om dit op te lossen.

Regie: Bas van Teylingen
Productiehuis: Online Cookie Collective

 

Gebruikte tracks