MAG IK DE SMP LIBRARY MUZIEK OOK VOOR ONLINE EN VOD GEBRUIKEN

MAG IK DE SMP LIBRARY MUZIEK OOK VOOR ONLINE EN VOD GEBRUIKEN?

Ja dat mag zeker, hier zitten andere voorwaarden aan dan het gebruik voor reguliere lineaire TV zenders. Hieronder vind je meer informatie. Kom je er toch niet uit neem dan CONTACT met ons op, wij helpen je graag verder.

IS HET GEBRUIK VAN DE SMP LIBRARYMUZIEK GRATIS VOOR ONLINE

IS HET GEBRUIK VAN DE SMP LIBRARYMUZIEK GRATIS VOOR ONLINE?

Nee, gebruik voor platformen als YouTube, TikTok of Instagram is niet gratis. Wil je één of meerdere tracks uit de library gebruiken voor één, of meerdere van deze kanalen, neem dan CONTACT met ons op voor een offerte.

IS HET GEBRUIK VAN DE SMP LIBRARYMUZIEK GRATIS VOOR VOD

IS HET GEBRUIK VAN DE SMP LIBRARYMUZIEK GRATIS VOOR VOD?

Ja en Nee. Het gebruik voor Videoland en NPO Start is GRATIS. Neem voor alle andere VOD streamingdiensten (Prime, Netflix, HBO etc) CONTACT met ons op, wij helpen je graag verder met een passende offerte.

MIJN PROGRAMMA WORDT DOOR HET VOD PLATFORM OOK BUITEN NEDERLAND BESCHIKBAAR GESTELD, KOMEN ER DAN EXTRA KOSTEN BIJ

MIJN PROGRAMMA WORDT DOOR HET VOD PLATFORM OOK BUITEN NEDERLAND BESCHIKBAAR GESTELD, KOMEN ER DAN EXTRA KOSTEN BIJ?

Te gek als je programma ook buiten Nederland te zien zal zijn. We horen het graag van je, want in dat geval dient er een aanvullende licentie te worden afgesloten. Dit kan op 2 momenten. Als je al weet tijdens de productie dat je programma buiten Nederland te zien gaat zijn, geef dat dan vooraf bij ons aan, dan maken we hier meteen passende afspraken over. Wij kunnen deze afspraken ook met je maken als dit in een later stadium bekend wordt.

MAG IK DE HELE SMP LIBRARY GEBRUIKEN VOOR MIJN VOD EN ONLINE PROJECTEN

MAG IK DE HELE SMP LIBRARY GEBRUIKEN VOOR MIJN VOD EN ONLINE PROJECTEN?

Ja! Alle muziek, inclusief losse stems en full, medium en light versies, zijn voor jou beschikbaar.

MIJN PROGRAMMA WAS EERST OP EEN LINEAIRE ZENDER EN NU OP VOD, MOET IK DE MUZIEK RECHTEN OPNIEUW REGELEN

MIJN PROGRAMMA WAS EERST OP EEN LINEAIRE ZENDER EN NU OP VOD, MOET IK DE MUZIEK RECHTEN OPNIEUW REGELEN?

Nee, als je programma eerst op een lineaire zender is uitgezonden hoef je hier verder niks meer mee toe doen.

KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN VOOR HET GEBRUIK VOOR ONLINE EN VOD

KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN VOOR HET GEBRUIK VOOR ONLINE EN VOD?

Jazeker, neem voor abonnementsvormen waarbij je onbeperkt muziek kunt gebruiken CONTACT met ons op, wij helpen je graag verder.

Staat jouw vraag er niet bij? Of wil je gewoon gezellig op de koffie komen? Geen probleem, neem vooral contact met ons op.

Neem contact op