Hoe werkt het?

Uitgelegd in 60 seconden

De voordelen van een account

Iedere week nieuwe muziek

Iedere week nieuwe muziek

Je hebt keuze uit tienduizenden tracks. In ieder genre. Voor iedere emotie. En iedere week komen daar nieuwe albums bij. Die – net als alle andere duizenden nummers – door onze in-house audioproducers gecomponeerd en geproduceerd zijn in onze eigen studio’s.

Zo vind je voor elke productie de juiste muziek. Of het nu reality, ENG, groot live entertainment of drama is, wij hebben de juiste muziek voor jou.

Snel vinden wat je zoekt

Snel vinden wat je zoekt

Mooi dat je zo veel keuze hebt, maar hoe vind je precies dat ene nummer dat perfect onder je productie past? Eigenlijk heel eenvoudig: door in te vullen wat je zoekt.

Welk genre zoek je? Welke emotie moet het uitdrukken of versterken? Welke instrumenten wil je horen? Verwoord dit in zoektermen, in het Engels. Bijvoorbeeld:

‘active summer’ of ‘quirky’

Zo vind je snel wat je zoekt. En anders kun je onze hulp inroepen.

 

Persoonlijke hulp, gratis

Persoonlijke hulp, gratis

Lukt het je niet om het juiste nummer te vinden? Vraag dan onze hulp; wij kennen onze muziek-library door en door. Bovendien: de juiste muziek aan de juiste productie koppelen is onze expertise!

Deze hulp is gratis. Bel +31 (0)20 2051130 of mail ons.

 

Playlists door ons laten samenstellen, ook gratis

Playlists door ons laten samenstellen, ook gratis

Heb je verschillende soorten muziek nodig en zie je door de bomen het bos niet meer? Laat ons je helpen! Vertel ons welke genres of voor welke scenes en emoties je muziek zoekt (bijvoorbeeld “spanning vanwege reveal” of “emotie na confrontatie”) en wij maken direct verschillende playlists voor je aan in jouw account, helemaal gratis!  

 

Originele muziek op verzoek

Originele muziek op verzoek

Bevat onze library nét niet die ene track die je zoekt? Doe dan bij ons een aanvraag. In overleg kunnen we vaak veel voor je betekenen wat betreft het extra componeren en produceren van library muziek naar jouw wens en behoefte.

Wil je originele muziek op maat, exclusief voor jullie productie? Dat kan ook. Meer informatie hierover vind je HIER

 

Losse sporen beschikbaar

Losse sporen beschikbaar

Wil jij volledige controle over hoe een track klinkt? Wil je de spanning opbouwen in je programma, en pas op het laatst alle registers opentrekken voor een bombastisch crescendo?

Van iedere track zijn losse sporen beschikbaar in de library. Beginnen met solo gitaar en later pas piano en bas toevoegen? Of liever een wat minder volle medium of light versie? Alles kan om jou verhaal kracht bij te zetten, precies zoals jij wilt en/of bedacht hebt!

Eenvoudig samenwerken

Eenvoudig samenwerken

In de library kun je per project een map aanmaken. Vervolgens kun je anderen (met een account) toegang geven tot die map. Zo deel je de muziek eenvoudig en kan je efficiënt samenwerken aan je productie.

Via het dropdown menu rechtboven je Playlist kun je je samengestelde lijst delen met anderen. Dit kan in vorm van een collaboration, waarbij de ontvanger mee kan bouwen aan de lijst, of simpelweg in vorm van een emaillink (beiden te vinden in het dropdown menu rechtboven de afspeellijst). Houd hierbij wel rekening met het feit dat je zonder account, geen bestanden kunt downloaden als ontvanger.

Zekerheid over rechten

Zekerheid over rechten

Gebruik de muziek zorgeloos op TV, radio, Videoland en NPO Start:

  • Op TV, radio, Videoland en NPO Start wordt de muziek automatisch herkend door Buma/Stemra. Hiervoor hoef jij dus (ook achteraf) niks te doen.
  • Voor overige streamingdiensten en commercials heb je een licentie van ons nodig. Die regelen wij snel en marktconform voor je. Wij hebben alle rechten van alle muziek in beheer. Heb je ons gesproken? Dan is contact met derden niet nodig; met 1 TELEFOONTJE is alles geregeld!
  • Na gebruik bij zowel TV, Radio, Videoland en NPO Start als overige streamingdiensten en commercials hoef jij achteraf geen administratie bij te houden. Je loopt geen risico’s op claims of ander juridisch gedoe.

Gratis account, gratis gebruik

Gratis account, gratis gebruik

Geen free trial, geen ingewikkelde abonnementsvormen. Nee: een account bij ons is gratis!

Account aanvragen

Nadat we jouw aanvraag gecheckt hebben, krijg je binnen 1 werkdag toegang tot onze library.